ART & AUTISM

art,autism

art,autism2

Tα μαθήματα πραγματοποιούνται στο χώρο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Protasis σε συνεργασία με το Διεπιστημονικό κέντρο ειδικής αγωγής Begenius. Εικαστικός: Μιχάλης Μαγκάκης – Λογοθεραπεύτρια: Στέλλα Κιουλάνη – Ειδικοί παιδαγωγοί: Μυρσίνη Καβαλάρη, Τίνα Βρέντζου – Ψυχολόγος: Αναστάσιος Μανουσάκης.

Φόρμα επικοινωνίας – πληροφορίες

Φόρμα εγγραφής

Στα πλαίσια του GDPR θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Με την από 25/05/2018 εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και με την ταυτόχρονη ενσωμάτωση των οδηγιών στην πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας, σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία διατηρεί ηλεκτρονικό αρχείο των στοιχείων που μας έχετε εμπιστευθεί και στο οποίο περιέχονται δικά σας προσωπικά δεδομένα, όπως μας τα γνωστοποιείτε με την συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας – εγγραφής. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διενεργείται με βάση την ρητή συγκατάθεσή σας, αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό επικοινωνίας και ενημέρωσής σας για θέματα, προϊόντα και προσφορές που αφορούν αποκλειστικά και μόνον την εταιρεία μας. Καμία από τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει δεν κοινοποιείται σε τρίτους. 

Σε αυτή την περίπτωση δεν θα λαμβάνετε πλέον ενημερώσεις για τις δράσεις, τις προσφορές καθώς και τα νέα προϊόντα της εταιρείας μας.